Момчил Дойчев: Опитват се да върнат България в Азия

Според него идеята за референдум за влизането в еврозоната разчита на "масовото невежество"
31 май 2022 23:20, Росен Стойчев
93

Активно се създават политически проекти, които откровено искат да ни извадят от цивилизования свят и да ни вкарат обратно в Азия. Изборът не е между еврозоната и самостоятелния лев, а между еврозоната и рублозоната.
Още по темата


Това каза политологът доц. Момчил Дойчев в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Според него идеята за референдум за влизането на България в еврозоната разчита на "масовото невежество" на населението по политически и икономически въпроси и е насочена към хората, които гласуват без да знаят, че гласуват против собствените си интереси.

"Много е опасно и защото някои партии нямат елементарна представа за опасността. Заплашено е самото съществуване на България като свободна и независима държава. Най-голямата заплаха е Русия, а не еврото и Европа. Виждаме, че такава пропаганда непрекъснато тече по всякакви канали", каза още доц. Дойчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така обясняваха, когато затвориха 2-та реактора в Козлодуй. Нямало да ни трябва ток, цената му нямало да се увеличава и.т.н
62
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този герберо-депесар трябва да говори така за Закона Магнитски. Че враговете на Закона Магнитски се опитват да ни върнат в Азия и да влезем в рублозоната чрез путинистите в България. Само по неважни теми се правят на големи евроатлантици, а по всички истински закони за борба с корупцията са против и пращат ордата си адвокати, политолози, социолози и антрополози да реват по телевизията срещу истинския закон.
61
0
 
3
 
! Отговори
Глобалиста преди 2 години
В близките години идват големи промени в геополитическия и финансов ред на света.България като малка страна ще трябва да балансира и да се оглежда кой ще излезе победител в тази катастрофа в която е света.Сащ и Ес за наше съжаление са в дълбока криза.Лошото е че хората в БГ много обедняха а гладът никога не води до разумни решения.
60
5
 
9
 
! Отговори
Готин преди 2 години
В статията пише: Аз съм прав. Вие сте *** и трябва да слушате умните като мен. Не слушайте другите, те ви манипулират. Аз не ви манипулирам. ТОВА Е МИЕНЕ НА МОЗЪЦИ!
59
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опитват се да ни върнат към азиатските сатрапии и със закона за доносите. Стари тоталитарни методи на терор. Наклевети съседа, колегата, приятеля, за да му вземеш 10% от парите. Това не го коментира господинът. Защо? Комунистическите методи на ДС и Шесто управление път към еврозоната ли са?
58
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт. Много си мислят, ще комунизма или идеологията е умряла. Това не е така. Те са си там и чакат удобен момент да те лапнат. Спазвайте максимата - свободата, не е даденост! И винаги бъдете на штрек от бивши окупатори.
57
16
 
15
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 2 години
Почнат ли разни политолози (даже не са икономисти или финансисти) да промотират еврото, първия въпрос, който си задавам: каква им е далаверата на тия? Че политолог, без да намаже нещо, да тръгне да промотира и обяснява каквото и да било - не се случва.
56
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
е да не сме дошли от луната от азия са прабългарите , но остави това , за тази загиваща ев цивилизация ли да се държим , чисто практично при хора които ни ограбват алчно ресурсите за без пари нямаме работа
55
17
 
15
 
! Отговори
кристина преди 2 години
Референдум!!! Не разбрахме кой се е опитвал да върне България в Азия, но ако няма Референдум, кирето със сигурност ще натика България с още два метра под земята :(
54
2
 
8
 
! Отговори
Georgi iliev преди 2 години
Абе големи екстрасенси и врачки се навъдихте тука...
53
10
 
25
 
! Отговори
провинция преди 2 години
Русофилите и *** на рашките даже биха се опитали ,ако не бяхме в европейския съюз да ни предложат за национална валута рублата.Нямат край тия *** ,защото трябваше те и роднините и до девето коляно да им бъде забранено да заемат постове в държавата ни още деведесета година.
52
13
 
13
 
! Отговори
Киряк Стефчов преди 2 години
Поредния арогантен дърдорко. Всеки дрънка, примлясва и раздава оценки. КирякСтефчов.
51
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хем не искат еврото,хем да сме вързани за еврото .То се е видяло,че българина е ***,а простия човек е беден.Да отвързват лева от еврото и да се видят в национална независимост и гордост на българския лев.А имаше референдум от Слави Трифонов за 1лв. субсидии на партиите.Какво стана,че не разбрах.Хахаха
50
19
 
17
 
! Отговори
Стига обиди преди 2 години
Не ми показвайте снимки на Урсула, Жан Мишел, Федерика, Рафаела, Мари-Шантал, Сиси, Фифи и прочие висши високо добре платени чиновници от ЕС. Омръзна вече тяхното бездушие, двуличие и целесъобразност. Направете рефередум, и ние сме хора.
49
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя кой му позволи да обижда и да дава оценки? Азия ли? Я помислете, гсподине, преди да дрънкате.Да се направи референдум, нещата са достатъчно съдбовни.
48
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, хората са масово невежи. Не бива да бъдат оставя и да избират, демокрация в страна като България не може да има, защото сме калпави и некадърни.
47
18
 
14
 
! Отговори
Референдум! преди 2 години
Каква Азия? Говорете по същество. Ние сме си винаги в Европа, с исключение на бездушните, йезуитски кариеристи, които ни размахват пръст. Референдум!
46
21
 
19
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Разкъсаното от бомба на укрите вчера 5-годишно момиченче в Донбас - това ли ти е "Цивилизацията", Момчиле? Про. даж. ни.ен!
45
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Масово невежество"? Ето ви пример за перфиден, готов на всякакви клишета и заклинания заради своя интерес.
44
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами питам тоя господин защо тогава не въведоха, еврото англичаните даже напуснаха Европейския съюз и още колко държави има дето не са го въвели те в Азия ли са хаха